torstai 2. syyskuuta 2021

Viinin ystävän unelmaelämykset

 


Hei viinin ystävä! Kokosin tähän artikkeliin erilaisia viiniin liittyviä elämyksiä. Joukosta löytyy niin viininmaisteluita, hemmotteluelämyksiä kuin myös lomamatkoja. Kaikki nämä elämykset toimivat myös loistavana lahjana kaikille viinin ystäville ja nautiskelijoille. Miltä kuulostaisi esimerkiksi viininmaistelu metsään rakennetussa viinibaarissa tai rentouttava tapas-ilta viinin kera Tallinnassa?

Viini yhdistää asioita ja ihmisiä: viiniin liittyy usein vahvasti herkuttelu, hyvä ruoka, nautiskelu, hyvä seura, perhe, ystävät, hauskanpito ja niin edelleen. Lasillisella viiniä voi olla lukuisia positiivisia vaikutuksia terveydelle. Tiesitkö, että yhdessä ystävien kanssa nautittu viinilasillinen vaikuttaa positiivisella tavalla esimerkiksi mielenterveyteen ja fyysiseen terveyteen? Toden totta, viini siis voi pidentää ikää. Kukapa ei nauttisi hyvässä seurassa nautitusta viinistä!  

8 elämystä viinin ystäville

1. Viinikurssi – viini ja ruoka

Mitä?

Kurssilla tutustutaan viinien maailmaan ja maistellaan kuutta eri viiniä. Luennon aikana käydään läpi perusmakuja ja seikkoja, jotka tulee ottaa huomioon viinien ja ruokien yhdistämisessä.

Missä?

Helsinki

2. Hemmoteleva punaviinihieronta

Mitä?

Tunnin mittainen punaviinihieronta kauneushoitolassa. Hieronnan jälkeen nautitaan lasillinen viiniä tai kuppi kuumaa yrttiteetä.

Missä?

Espoo

3. Wine in the Woods

Mitä?

Metsän siimeksessä järjestettävä viininmaistelu. Kevyen patikoinnin jälkeen maistellaan viittä luonnonläheistä punaviiniä keskelle metsää rakennetussa viinibaarissa.

Missä?

Nuuksio

4. Rentoutuspaketti viinin ystäville ylellisessä hotelli L’Embitussa

Mitä?

Yhden yön majoitus Comfort-huoneessa kahdelle, runsas buffet-aamiainen ja pääsy hotellin Spa & Relaxation -alueelle. Lisäksi majoitukseen sisältyy tapakset kahdelle sekä 50 €:n arvoinen lahjakortti hotellin viinibaariin.

Missä?

Tallinna

5. Suola-punaviinihieronta

Mitä?

Puolentoista tunnin suola-punaviinihieronta kauneushoitolassa. Tehoaineina hieronnassa käytetään mineraalisuoraa, punaviinijauhetta ja kookosöljyä.

Missä?

Turku

6. Loma sekä viini- ja tapas-ilta Von Stackelberg Hotel Tallinnassa

Mitä?

Yhden yön majoitus Standard-huoneessa kahdelle, runsas aamiainen ja lasilliset viiniä sekä valikoima kokin tapaksia tarjoiltuna hotellin viinibaarissa. Lisäksi huoneessa majoittujia odottaa makea yllätys.

Missä?

Tallinna

7. Punaviinijooga

Mitä?

Joogaa ja viiniä ystävä- tai työporukalla. Joogaliikkeiden ja hengitysharjoitusten lomassa nautiskellaan viiniä.

Missä?

Rusko

8. Wine in the Dark

Mitä?

Viininmaistelua pimeässä ravintolassa. Tämä tavallisesta poikkeava viinitasting haastaa makuaistia aivan uudella tavalla.

Missä?

Helsinki

Kirjoittaja: Essi

Piditkö tästä artikkelista? Lue myös Viinejä sokkona – Haastattelussa Mika Lintula, mies Wine in the Darkin takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti